keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Teeveen orja?

Onko teillä kausia, jolloin ootte ihan tv:n orjia? Jää täysin koukkuun johonkin sarjaan..? Mä oon iloinen, ettei tarvi enää olla orjana sille kellonajalle, milloin joku sarja alkaa pyöriä telkusta, vaan kehityksen myötä on vaihtoehtona katsoa jaksoja vaikka netistä. Koukuttuminen omalla tavallaan on silti (ainakin meidän kotona nähtävä) tuttu ilmiö :-D Jos käy niin kuin meille, että on vaan pakko saada nähdä se seuraavakin jakso vielä sen "illan viimeisen" perään ;-) 

Ostettiin Netflix meidän huusholliin vaja vuosi sitten, ja se onkin ollut aika ahkerassa käytössä. Iltaisin ei tule telkun omia kanavia katsottua oikeastaan ollenkaan, aina jos jotain katsotaan, se tapahtuu tuolla kyseisessä palvelussa. Poikkeuksena Holmes NYC, Hyvät ja Huonot Uutiset sekä Criminal Mindsin uudet jaksot! Must see, niin parhaita. Holmesin uudet jaksot alkoivatkin just eilen jeejee..!

Ekana Netflixin hankkimisen jälkeen katottiin How I Met Your Mother eli HIMYMin kaikki jaksot, jotka siellä oli saatavilla. Ehkä huikein sarja ever. Oikeesti. Voisin katsoa kaikki jaksot uudestaan koska vaan, sarjan ns. älykäs huumori iskee ja kovaa :-) Vaikka tietäis jutut, ne jaksaa aina naurattaa. Ja jotkin sarjan sisältämistä läpistä kulkee puhekielessäkin, ainakin mä törmään mun piireissä niihin ;) Joten on lähes yleissivistystä, että on nähnyt HIMYMin jaksoja hehehh.

Toinen mieletön sarja joka ollaan jo melkein kokonaan nähty, on Breaking Bad. Kuuluisa ja menestynyt sarja, ja tiesin kyllä tämän olemassaolosta ennen katsomistakin! Telkusta on vaan huonosti tullut seurattua mitään sarjoja, kun ennen mun arki-iltoihin on kuulunut treenit, eikä oo ollu kotona kun jotain sarjaa on esitetty. Siksi varmaan on menny niin paljon ohi. Tässä on kuitenkin hyvä juoni, joka kehittyy hienosti jaksojen rullatessa eteenpäin. Ekassa kaudessa oli pari tylsää hetkeä eikä mekään päästy tähän heti kiinni, mutta kun sen kohdan yli pääsee, lupaan tän olevan mahtava sarja :-)


Toki jotain suomalaistakin täytyy katselujen sekaan mahtua, ja se on ollut Kimmo. Kyseinen sarja on esitetty jossain kohtia ilmeisesti ykköseltä tai kakkoselta, mutta iteltä menny koko juttu ihan ohi, enkä usko monen muunkaan tästä kuulleen. Kimmoa on tullut vasta yksi kausi, mutta toinen on ilmeisesti työn alla. Suosittelen lämpimästi, hyviä suomalaisia näyttelijöitä ja hauskaa huumoria :-)

Reilu viikko sitten alettiin katsomaan uutta sarjaa, josta oltiin kuultu juttua. Suits on tämän nimi, ja alku vaikuttaa lupaavalta! Saa nähdä mitä jatko tuo tullessaan! 

Mahtaa kuulostaa siltä, ettei muuta tehdäkään kuin töllötetään telkkua. Joskus jos on yhteinen vapaa, voidaan katsoa vaikka neljä jaksoa jotain sarjaa putkeen. Mutta yleensä katsotaan noin 3-4 kertaa viikossa yksi jakso per ilta :) Eli sellainen normaali aika, jonka kuvittelen lähes jokaisen katsovan telkkua päivässä.  Plussaa myös siitä, että jaksothan kestävät sen tunnin sijaan n. 40 minuuttia ilman mainoskatkoja!

Mun lapsuudenkodissa on katsottu mun mielestä aika vähän telkkaria, ja jollain tapaa sitä on vähän paheksuttu. Jos vaikka keskellä kirkasta päivää on avannut telkun, se on jollain tapaa ollut ihan traagista ja aina ois pitänyt tehdä jotain hyödyllisempää. Tän takia on joskus nykyään ihanaa katsoa aamulla/keskellä päivää töllöä, kun kukaan ei ole arvostelemassa ;) Varsinkin jos syksy/talvi on näin ankea kuin tänä vuonna :-D

Tällaista tarinointia tänään! Tä kaveri jatkaa lepäilyä sängynpohjalla.. :-)
-Esma    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3