tiistai 18. helmikuuta 2014

Arjessa

Viime viikolla tuskastelin, miten meidän koti ei nyt yhtään näytä siltä kuin toivoisin. Sunnuntaina kuitenkin siivosin, ja laitoin ne pari uutta Ikean tavaraa paikoilleen - kas kummaa miten näyttääkin taas eri kämpältä! :-D 

Pari talvisempaa sisustuselementtiä jäljellä! Ens kuussa nekin varmaan saa lähteä talviteloille :-)

Muutama uusi juttu edelleen on ostoslistalla, kuten aina. Työtuoli meiltä edelleen puuttuu, tiedän minkä haluan, mutta hintaa on liikaa mun kukkarolle.. Ehkä tsemppaan ja ens palkasta sen vihdoin ostan, jotta ton yhden ruokapöydän tuolinkin sais sitte oikealle paikalleen ;-) Keittiöön haluisin uuden ruokaryhmän, nykyinen pöytä on yksiöajoilta, ja isompikin mahtuis sinne nyt! Ehkä täytyy synttärilahjaks sitä toivoa, tms! Lisäksi tarvittais keittiöön sellanen sivupöytä/tarjoilukärry. Syvyys ei kuitenkaan sais olla liikaa, kuten lähes kaikissa tarjolla olevissa on... Katsotaan jos saadaan yks tuttu tekemään meille sellanen! Siihen saisi kätevästi molemmat kahvinkeittimet sekä vedenkeittimen yms ihania purkkeja ja purnukoita, joita rakastan ;-) Sais työtasoille lisää laskutilaa ruoantekoa varten, eihän sitä voi liikaa olla.

No, haaveilut sikseen! Tässä pari kuvaa, jotka nappasin aamupäivällä :-)

Keskimmäinen kaveri Ikeasta, kaksi muuta H&M Home!

Työpöytä sai uuden lampun!



Sitä koittaa välillä keksiä vaihtelua aamupaloihin. Leipä mulle ei meinaa aamuisin maistua millään, joten kananmunat, viili, rahka, jogurtti eri höysteillä sekä puuro ovat kausiluonteisesti vierailleet mun aamuisella menuulla. Jogurteissakin mulla on se ongelma, etten pidä melkeen mistään! Vaikka normaalisti en oo nirso ruoan suhteen, jogurtit meinaa olla kaikki liian makeita vaikka ois "vähemmän sokeria" tai mitä vaan. Maustamatonta söin joitain kuukausia, mutta nyt kaipaan vaihtelua. Jos on joku vinkki aamun ruokailuun, saa rohkeasti kertoa! Vinkkejä millä ruoan sais aikaisinkin aamulla alas, tai mitä te tapaatte syödä aamupalaksi..? :-)
 
Tässä mun tiistain aamiainen :-) Vadelma-mansikkajogurttia, mysliä ja banaania.

Nyt nautiskelen hetken yksin kotona, kunnes lähden kirpparin kautta töihin! Ihanaa päivää kaikille! 

-Essi
 

1 kommentti:

  1. Lauantaiyöstä jäänyt pitsan rönä jääkylmän ja jäillä varustetun kevytmaidon kera on ainakin mun lemppariaamiasta sunnuntaisin! Se teG!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3