keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kirpputorimeininkiä

Hirrrmu urakka ohi! Oon hinnoitellut tuotteita kirpparille ainakin kokonaisen työpäivän verran! Toivottavasti vaiva siis maksaa itsensä takaisin ;-)

Kuusi isoa Ikea-kassillista sain tavaraa kerättyä kasaan! Aika määrä. Tänään vietiin ekat kamat esille, niitä parhaimpia. Ajattelin viedä vähän paremmuusjärjestyksessä ainakin vaatteita sinne - saahan hyvistä tavaroista enemmän rahaa, ja menevät paremmin kaupaksi. Niitä vuosia vanhoja vaatteita voi sitten heittää vaikka pois tai lahjoittaa eteenpäin ilman mitää halua hamstrata enää kaapinpohjalla tai nurkissa tän kauempaa, jos eivät kaupaksi mene :-D

Suurimman osan kamoista onkisin esiin Aapon vanhempien autotallista, joka on toiminut mun varastona :-DDD Eli ei mulla noin suurta määrää kaappeja ole, joissa piilotella vaatteita, joita ei enää pidä, useamman kassillisen verran..

Menkääs nyt ihmeessä kaikki vierailemaan Kirppis-Center Länsikeskuksessa, about Elixian vieressä!! Meillä on paikka siellä kahdeksi viikoksi, mutta jos tosi kivoja vaatteita kaipaa, ne on varmaan tän viikonlopun aikana siellä esillä ;-) Paikkanumero on 183! Jokaiselle varmasti jotain.. :-)


Tarjolla paljon neuleita, paitoja, toppeja (siistejä ja rentoja), housuja, shortseja, hameita, huiveja, pipoja, kenkiä, laukkuja ja paljon muuta, osa vielä tulossa!! :-))


Shoppailuterkuin

Essi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3