tiistai 18. maaliskuuta 2014

Maisemakuvailua

Jälleen huikeita iPhone-laatuisia kuvia mun kävelylenkiltäni, heheh! Aurinko paistaa niin nätisti, etten voi olla napsimatta näitä otoksia ulkona! Tällä kuvailukerralla kävelin jokirantaa toiseen suuntaan kuin viimeksi, Tuomiokirkolle ja takaisin kotiin. Meni siinäkin yllättäen sitten 40-45min, mutta oli just sopivan mittainen reippailu. Kuten saatatte maisemista huomata, kuvat ovat viime viikolta :-D




Vuosien varrella on oppinut arvostamaan kaikkea vanhaa ihan eri tavalla. Tykkään moderneista jutuista tietyissa asioissa, mutta vanhat, kiviset rakennukset ja kunnon mukulakivet tms ovat kuitenkin paljon kauniimpaa katseltavaa katukuvassa :-) 

Yks juntti vaan ;-)



Kesää ja jokilaivojen avautumista odotellessa! Muuten ei pahemmin kiinnosta missään baareissa tai kuppiloissa roikkua, mutta keväiset terassit/jokilaivat ja se kylmä siideri, siinä on taikaa x)





Tässä vielä muutama kuva edelliseltä viikolta. Niin huikeita maisemia mun mielestä, etten voinut jättää näitäkään julkaisematta :-D Samaa settiä saatte päivästä toiseen, mutta toivottavasti joku edes tykkää Turusta tai keväästä yhtä paljon kuin mä. Niin, ennen tätä takatalvea! x) Nä on otettu sentään vähän parempilaatuisella kameralla, mutta tällöin ilma oli katupölystä sumeana joten eipä näistäkään mitään taideteoksia sitten saanut.

Ensi kertaan! :-)
-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3