sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Viimeiset valmistujaiset

Noniin, ootte varmaan kurkkuanne myöten täynnä tätä valmistujaiskuvamatskua, mutta tässä ois viiminen setti! Yhdet rippijuhlat vielä ois edessä (ja yhdet jo takana eiliseltä), mutta siellä tuskin kauheesti tulee kuvailtua mitään, mikä ainakaan tänne päätyisi :) Nä oli siis 8.6. mun nuorimman, viimeisen serkkuni valmistujaiset, eli sitä "uutta kierrosta" sitten odotellessa jos esim. itse joskus ammattiin valmistun ;) Monet serkuksistani ovat ammattikoulun käyneet, mutta voihan sitä silti jatkaa koulutietä vielä eteenpäin.



Meidän suvussa ei tällä hetkellä oo pieniä lapsia kellään, joten virkistävää saada muuta kautta lapsista menoa ja melskettä juhliin!



Meistä ei oo kun pari "virallisempaa" kuvaa olemassa viiden vuoden varrelta, joten onneksi iskä nappasi meistä yhden muistoksi :) Tässäkin kuuntelin äitin selitystä haha!

Ihana Ella-koira

Innoistuin sitten kuvailemaan värikkäitä kukkia pihalla, kun niitä oli kaikissa sateenkaaren väreissä! Kukkakuvia vaan ei voi olla liikaa x) Niistä saa aina kauniita ja onnistuneita otoksia!







Hyvää alkavaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolen!

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3