torstai 7. elokuuta 2014

Korkeasaari

Sain sunnuntain sumplittua vapaaksi, joten suuntasimme Helsingin Korkeasaareen yhdessä Aapon sekä parin kaverin kanssa. Eläimet on niin ykkösjuttu!!

On kyllä kaunis paikka, ihanat näkymät Helsinkiin päin


125-vuotias Korkeasaari


Kissalaakso ja Apinalinna - parhautta!
Oltiin tuolla Aapon kanssa viimeksi kaks vuotta sitten, ja oli ihan parasta. Tykätään molemmat tosi paljon eläimistä, niiden vilpitön käytös on aina yhtä hellyyttävää. Koko kesän oon kinunut, että haluun tonne tänäkin vuonna, ja onneks saatiin reissu järjestymään. Liput on muuten naurettavan halvat, opiskelijalta 7 euroa? Aikuinen 12e, S-etukortilla 10e. Bensat maksoivat 11e per naama Turku-Hki-Turku -välillä, ja lisäksi syötiin paikan päällä (ylihinnoitellut) salaatit. Ei siis pahan hintainen reissu mun mielestä, edes säästökuurilla olevalle!! Ja aikaa ois menny tuolla enemmänkin kuin se 5,5 tuntia, mutta paikka sulkeutui jo :'D

Siellä ylhäällä nukkui yks kissakaveri

Seurailtiin tossa hetki apinan touhuja :-D Huvittavaa



Meidän viime reissulla 2012 "parhaita eläimiä" olivat apinat, pikkumagnustit sekä kengurut. Kaikki olivat hyvin aktiivisia meidän käyntiaikana, ja koska apinoihin olen muutenkin "hulluna" (Aapo-apina... eivaan kun Meksikon matkalla 2011 ihastuin niihin), olivat ne vähän itsestäänselvyys. Kengurut nyt muuten vaan, koska Australia siintää haaveissa, ja magnustit myös veivät sydämen söpöydellään. Tällä kertaa saatiin uusia yllättäjiä, ja mm. kaikki edellä mainitut olivat oikeastaan muissa maisemissa tai torkkuivat kuuman päivän takia.


Tä oli hauska kuva, vaikka otus itsessään ei mua miellytä millään tavalla

Toi väri?! Uskomaton

:-D

Eläimetkin oli väsyksissä kuumuudesta :-D Makas vaan laattana

Kaks kamelia, Aapon vanhoja tuttuja..!
Tällä kertaa saukot olivat aivan mahdottoman ihania, ne poseerasivat yleisölle vaikka kuinka kauan, ja lopulta työntekijä tuli niitä vielä ruokkimaan, ja nähtiin syöntipuuhiakin. Kokonaisia kaloja upposi muutama niiden sisuksiin! Aivan mahtavia vekkuleita! Myös karhut olivat huikeita, tallustelivat liikkellä paljon ja tulivat ihan lasin taakse niin, että oltiin varmaan metrin päässä... Lisäksi yks kaveri nukkui hulvattomissa asennoissa, ja toinen söi puolikasta vesimelonia nokka kokonaan sen kuoren sisässä :'D Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ennen meidän lähtöä päätettiin käydä vielä "Kissalaaksossa" kurkkaamassa oisko siellä enemmän liikettä, kun ilta läheni. Ja niin ne yöeläimet olivat heräilleet, yhdellä leijonalla oli kolme pentua, jotka päivällä vaan pötköttelivät varjossa, mutta leikkivät nyt villeinä toistensa kanssa. Tulivat myös aivan lasin taakse, leikkimään ihmislapsien kanssa. Muutama sydänsilmäemoji tähän väliin kiitos <3 Rakastuin.     

Kengurut on ykkösiä!

Karhu otti vähän lepiä

Toinen söi sillä aikaa vesimelonia :-D Koko kuono ton kuoren sisässä, en kestä miten söpöä!



Päivän seuralaiset!

Saukot oli ihan parhaita!


Ja leijonan pennut <3 Ihan mielettömiä otuksia..! 



He tuli lasin taa leikkimään ihmislapsien kanssa


Tuitui!


Superkiva päivä taas! En halua et kesä loppuu.. Niin paljon ois tekemistä ja kokemista, mitä ei sit talvella pysty toteuttamaan! Koitetaan nauttia näistä hetkistä vielä :-)

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3