lauantai 30. elokuuta 2014

Syksyisemmät asukuvat

Tässä ois ekat syksyn asukuvat! Ilmat on sateista huolimatta pysyny ihan mukavissa lämpötiloissa, vaikka en vieläkään voi käsittää miten nä syksykelit alko kuin sormia napsauttamalla! Vasta tuolla hikoiltiin sortseissa ja napatopissa menemään, ja nyt joutuu jo paksumpaa neuletta heittämään niskaan. Takkiin en kyllä edelleenkään ole koskenut, paitsi jos ilta on venynyt myöhään yöhön/aamuun kuten viime viikonloppuna, hehehh.. 

Mun vakituinen syksyharrastus töissä on toppatakkien bongailu :-D Kytistelen muutenkin ihmisten vaatteita paljon, koska Ikeassa käy nuoria tosi paljon, ja syksyisin odotan aina koska näkyy ekat toppikset ihmisten päällä haha! Tänä vuonna oltiin taidettu just päästä hellerajan alapuolelle elokuussa kun näin jo ekan, ja sen jälkeen niitä on vilissyt joka päivä joka puolella sekä töissä että vapaa-ajalla?! Sori vaan, mutta jos ulkona on n. 20 astetta lämpöä, ja tämäkin vilukissa täällä tarkenee vielä paljailla säärillä + jollain villatakilla..? Miks laittaa toppatakki jo elokuussa, millä pilkkihaalarilla nä ihmiset kulkee sit tammikuun pakkasilla..? 




Tekonahkaa ei pahemmin oo hellekeleillä tullut käytettyä! Ei sitä mukavinta päällä kun muutenkin hikoilee kuin pieni possu... Kengät on kuitenkin mallin puolesta tosi paljon mun mieleen, ja ajattelin niitä tässä vielä pari viikkoa käyttää ennen totaalisia syksysäitä. Oon myös ihan myyty näille paksummille t-paidoille, mitä ainakin H&M on ollut pullollaan :-) Voisin ottaa ostaa ne kaikki. Ihanan erilaista materiaalin ja kuvioinnin puolesta. Plussaa tietty myös mukavuudesta ja istuvuudesta, eli siitä ettei oo makkarankuori, mutta laskeutuu silti hyvin vyötärölle, joka on usein mun kompastuskivi paitojen ostossa.  





Kivaa jotenkin pukeutua vähän syksyisempaan sävyyn, hieman sinapinkeltaiseen paitaan ja muuten mustaan, josta en loppupeleissä niin välitä muuta kuin tällaisissa perusvaatteissa. Tykkään tästä kokonaisuudesta, toimi ainakin mun silmään! Kuvauspaikaksikin löydettiin tollanen aika creepy mesta, mut se oli mun mielestä ihan hauska ja erilainen ;-)



 Nyt toivotan ihanat viikonloput kaikille! 

-Esma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3