torstai 21. elokuuta 2014

WKND day 1

Tässä tulis vähän fiilistelyä menneeltä viikonlopulta, Helsingistä Weekend festareilta!! Torstaina kun päästiin Reetan kanssa töistä, lähdettiin jo matkalle kohti Stadia ;-) For real, inhoan sanaa stadi. En voi sietää sitä varsinkaan pääkaupunkiseutulaisten itsensä käyttämänä, oksennus. 

Päivä alkaa selfiellä, öö eiku :-)

Vappua odotellessa xp

Anyway, torstaina vietettiin iltaa tyttöjen kesken Hannan luona, kokkailtiin ja juoruttiin, ja perjantaina sitten oli määrä suunnata festarialuetta kohti niin hyvissä ajoin kuin suinkin mahdollista! Ikinä ei sais valittaa, mutta tuolla festareilla oli oikeesti todella monta hyvää esiintyjää, jotka oisin palavasti halunnu nähdä, mutta perjantainakin ensimmäinen must see -esiintyjä aloitti jo klo 16.30. Oltiin totta kai luvattu odottaa Vappua Helsingin keskustassa, hänellä kun oli vielä työpäivä silloin (kuten useimmilla muillakin ihmisillä!). Niinpä kaiken jonotuksen ja muun säädön jälkeen päästiin alueelle sisään noin puol seiskan aikaan, mutta onneks monta loistavaa esiintyjää oli vielä edessä päin!! :-)

Meininki kohdillaan!

suukkoja!


Showtek jäi siis välistä, ja Martin Garrixin keikasta kuultiin noin puolet sisällä alueella, puolet ulkona jonossa :'D Afrojackin kanssa päällekkäin toisella lavalla ois ollut R3hab, jota ois näin jälkeen päin pitänyt mennä kuuntelemaan, sillä Afrojack oli pienoinen pettymys, ja R3hab vuorostaan oli ollut Aapon ja muiden mukaan huikea... Ei vaan ole niin helppoa tehdä päätöksiä tuolla tai saada liikkeelle viiden hengen (tyttö!)porukkaa siirtymään lavalta toiselle. Ja vielä kun lähes kaikki suuret tähdet esiintyivät päälavalla, niin jaksaako sitten alkaa siirtymään hetkeksi muualle, kun puolet porukasta hukkuu jo 100 metrin matkalla vaikka käsistä pidettiin kiinni... :-D 

Dimitri Vegas & Like Mike taas olivat aivan huippuja, illan ehdottomasti parhaat esiintyjät, ja illan päätähti Calvin Harris nähtiin Vapun kanssa jo viime vuonna, eikä herra nyt muutenkaan ykköslemppareihin kuulu. Osa keikasta jammailtiin väkijoukossa, osa meni anniskelualueella juomaa siemaillen ja nälkää selättäen herkullisella pulled pork -hampparilla (elämäni paras festariruoka, kiitos Api).


(Y)

<3


Festarit päättyivät siis noin klo 24, sillä meluhaittojen vuoksi ei meillä eikä artisteilla ollut lupaa juhlia alueella kauempaa. Matkattiin bussilla keskustaan, ja mentiin hetkeksi The Circukseen jatkamaan, kunnes väsy alkoi painaa silmää ja päätettiin lähteä kotiin. Hyvä kun kotona Turussa baarista kotiin kestää kävellä noin kaksi minuuttia (siis esim. Apollo-koti), tuolla taas matkattiin bussilla 40minuuttia ennen kuin pääsi painamaan pään tyynyyn. :-) Oli kyllä silti niin ihanaa, että päästiin kaikki kaverin luo yöksi eikä tarvinut hotelliin mennä, kiitos siitä Hanna <3


Aivan mahtava aloituspäivä, huomenna lisää kuvia kivasta päivä kakkosesta! 

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3