torstai 4. syyskuuta 2014

MOM jeans


Farkut: Topshop / paita: H&M / huivi: BikBok / laukku: BikBok /
kengät: H&M / aurinkolasit: RayBan


Esittelyssä mun ihanat ihanat äitifarkut (vilahtaneet täällä aikaisemminkin), jotka ovat vihdoin rantautuneet Suomeenkin! Nämä kyseiset yksilöt ostin keväällä meidän Tukholman reissulta, rakastuin tuohon malliin heti. Siis voiko jotku farkut olla näin mukavat? Ilmeisesti. Korkea vyötärö suurin plussa, ja muutenkin malli on tuollainen rennon löysä, muttei boyfriend. Vaan mama :-D Haha, huvittavia villityksiä, ihan kun jatkuvasti kävis toisten vaatekaapilla varkaissa.




Keskustelua on tainnut herättää MOM -farkkujen väritys, sillä nimensä mukaisesti nä on kuin äitin vaatekaapista 80-luvulta. Ero näkyy mun mielestä kuitenkin siinä, kuinka farkkuja nykypäivänä yhdistää muiden vaatteiden kanssa. Ei kulahtanutta fleecetakkia näiden kaveriksi, eihän..? Mulla on kyseisen mallin farkut myös hieman tummemmassa värissä, jotka muistuttaa vielä enemmän kasaristylesta :-D Nä vaaleat on kesällä olleet ykköset, mutta nyt kun äitifarkkuperheeni on kasvanut yhdellä talvisemman sävyisellä parilla, voi olla että nä vaaleammat saa pian painua talviteloille. Vaaleat farkut talvella ei vaan oikein iske. Onneks vielä on syksyä jäljellä ;) 



Toi paita on ihan ykköslemppari myös! Niin istuva päällä, ihana leikkaus ja värit! Todella tyytyväinen oon ollut siihenkin :-) Tällä viikolla on ollut taas ihan huikeita kelejä, aurinko vaan porottaa ja mittari kipuaa varjossakin hyvin kahdenkympin paremmalle puolelle! Tä vaatetus on tosiaan viime viikolta, jolloin säät oli viileämmät, nyt ei vois kuvitellakaan laittavani pitkiä housuja tai ainakaan tota huivia päälleni :'D Joten ei ehkä järin inspiroiva asu tähän hetkeen, mutta eiköhän noi viileemmät säät taas pian tuu takaisin. Siihen saakka, nautin mielihyvin shortseista vielä kun mahdollista <3

Terkuin
Just nyt bikinit päällä parvekkeella hikoileva pieni Essi-possu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3