tiistai 7. lokakuuta 2014

Syyskuulumisia

Huii kun aika juoksee taas nopeaan... Kirjottelu on jäänyt, kun ruska on ulkosalla niin mahtava, että töiden ohella oon koittanut käydä muutamat kerrat kuvailemassa sitä! Muutenkin meinaa vähän joku syysmasennus painaa päälle, kun pimeä tulee ihan liian aikaisin illalla... Ei tee mieli liikkua sohvalta suuntaan eikä toiseen :D Just sanoin Aapolle, että kestäisin talven ja kylmyyden ihan hyvin, jos vaan valoisaa aikaa ois yhtä paljon kun kesälläkin!! 



Mulla on muutenkin kauhea dilemma tän blogin pitämisen kanssa, iltaisin eli silloin kun pitäis mennä jo nukkumaan, mun pää on täynnä ajatuksia jotka haluaisin pukea sanoiksi, ja muutenkin postausideoita pursuilee joka puolelta :'D Pääsen helposti kirjoittamisen flow -tilaan just iltaisin, silloin kun ei varsinaisesti olis aikaa kirjottaa. Ja vaikka tekisin joitain muistiinpanoja seuraavaa päivää silmällä pitäen, en saa mielestäni tarpeeks hyvää tekstiä aikaiseksi silloin edes niiden avulla! Ärrrrsyttää! Siks jauhan nytkin vaan satunnaisia kuulumisia enkä mitään asiaa haha!  


Yleisesti aika normaalissa arjessa on menny viimiset viikot, töitä riittäis melkeinpä joka päivälle, vaikka tunneissa koitetaankin säästää ja päivät ovat lyhyempiä. On se silti rankkaa, ennemmin tekis muutaman pidemmän päivän ja pitäis enemmän vapaaita kun ravais joka päivä tuolla sinisessä kuutiossa... Koitan elää säästökuurilla nyt muutaman kuukauden - joulu ja UV luultavasti vähän horjuttavat projektia :D Ja Hullut Päivät, jossa on tarvitsemiani perus kosmetiikkajuttuja ja mm. kovalevy, jonka ostoa olen taas vältellyt.. Parit reissusuunnitelmat on taas vireillä, sekä pari muutakin säästökohdetta. Hmm, mistäköhän tempasen rahat kaikkeen mihin tahtoisin! Ikuisuusongelma?  



Sellaista ruudun tälle puolelle, koitan ehtiä pian kirjoittelemaan niistä aiheista, joista on jo pidempään ollut tarkoitus! Parit kuvat myös odottelemassa julkaisuaan :-) Onko siellä muita syysväsymyksen kourissa kamppailevia jo tässä vaiheessa lokakuuta?! 

-Essi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3